ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ В СТРАНИЦАТА >> В СТРАНИЦАТА ЩЕ НАМЕРИТЕ... >>


подробна информация за предлаганите от "Примагаз" АД услуги.
Научете повече за предложенията ни и предимствата от използването на услугите, които предлагаме в тази страница.
Запознайте се с гаранционното и извънгаранционното обслужване, което Ви предлагаме и с видовете договори, които сключваме.

Сигурност, комфорт, ефективност, достъпност - това са много от причините, заради които природният газ е предпочитан. Той е екологично чист, висококалоричен и напълно безопасен в бита. Използва се за отопление, производство на топла вода за битови нужди, готвене и за охлаждане в горещите летни месеци. Над 80% от жителите на Европа използват всекидневно природния газ в домакинствата си.

Предимствата му пред останалите горива са:
1. По-евтин;
2. 96% Коефициент на полезно действие;
3. Директна доставка до мястото на потребление, независеща от атмосферните условия;
4. 100% възможност за контрол на потреблението;
5. Екологично чист.


към началото на страницата


Отопление с природен газ
"Примагаз" АД Ви дава възможността да направите най-добрия избор за отопление на дома си. Ние предлагаме цялостно решение, което ще осигури по-голям комфорт на Вас и вашето семейство.
Оборудването, работещо на природен газ, работи по-ефективно , което води до намаляване на разходите за гориво. "Примагаз" АД предлага на клиентите си голям избор от отоплителни уреди на природен газ, различаващи се по размер, стил и начин на работа. Това разнообразие от уреди позволява на всеки клиент да избере най-подходящия уред, съобразен с нуждите и стандарта му.


към началото на страницата

Топла вода
" Примагаз " АД предлага на клиентите си ефективното гориво и съвременното оборудване, които Ви осигуряват повече топла вода на по-ниска цена . Нагревателите на вода, работещи на природен газ, са по-икономични от електрическите нагреватели. Нагревателят, работещ на природен газ, загрява водата с около 30% по-бързо от електрическия. Вие ще имате повече топла вода, когато Ви е нужна, с нагревател на природен газ.


към началото на страницата

Готвене на природен газ
Готварските уреди на природен газ се характеризират с висока енергийна ефективност . Газовите печки осигуряват мигновено затопляне, което намалява разходите. Готвенето с природен газ е независимо и сигурно. Вие може да готвите с природен газ дори при прекъсване на електрическото захранване.
Добрият готвач винаги осъществява прецизен контрол на температурата на готвене, което Ви осигурява природният газ. Включете готварския уред и мигновено ще достигнете желаната от Вас температура. След като приключите, изключете го и той изстива бързо.


към началото на страницата

Проектиране на вътрешни газови и отоплителни инсталации
Висококвалифицирани инженер-консултанти и проектанти ще Ви посъветват кой е най-оптималния начин за отопление, битово горещо водоснабдяване и готвене за Вас в зависимост от типа на жилището, наличието или липсата на съществуваща отоплителна инсталация, предпочитанията Ви към съответна марка газово оборудване, финансовите Ви възможности.
На място ще бъде заснета действителната обстановка в жилището Ви и проектирането на газовата и отоплителната инсталация ще бъдат обсъдени и съобразени с Вашите желания
и вътрешен интериор.


към началото на страницата

Изграждане на вътрешни газови и отоплителни инсталации
Професионалисти, съоръжени с най-модерна пробивна, заваръчна и друга техника ще изпълнят Вашата вътрешна газова и отоплителна инсталация. Качеството на влаганите материали са на европейско равнище,придружени с необходимите сертификати.
По предварителна уговорка изграждането на инсталациите ще стане в удобно за Вас време.


към началото на страницата

Гаранционно и извънгаранционно обслужване
За да гарантираме безпроблемната работа на Вашите уреди и инсталации ние предлагаме гаранционно и извънгаранционно поддържане. Гаранционното обслужване е в рамките на сроковете, дадени от производителя на оборудването и е за сметка на газоразпределителното предприятие, ако то е доставчик на оборудването и изпълнител на строително-монтажните работи по вътрешните инсталации. За извънгаранционно обслужване можете да сключите договор при определените за целта условия.


към началото на страницата

Сключване на договори
В зависимост от желанието и възможностите Ви можете да сключите договор:
1. За цялостно проектиране и изграждане на газовата и отоплителна инсталация;
2. За проектиране;
3. За изграждане;
4. За извънгаранционно обслужване.

към началото на страницата